fredag 10 juli 2009

Uppe tidigt!!

Idag behagade Axel att vakna vid kl 6.... Jippie!!! Inte direkt. Försökte få honom att somna om men det var lönlöst. Så det var bara att gå upp! Vi har hunnit titta i böcker och lekt med bilar!

Annars har det inte varit nån vidare rolig vecka... I måndags var vi hemma hela dagen för det var ju sånt underbart väder!! NOT!!
På Tisdagen tänkte vi ta en sväng på alv, men det var så j**la mycket folk så vi skippade det och tog en sväng på stan i stället tillsammans med tjejerna Milton.... På kvällen kom Lars hem så då fixade vi en grillning men Milton familjen!!

På Onsdags morgonen väckte Tuva mig och var skållhet! 39.7 i feber, så det var bara att stanna hemma! Axel var på sprudlande humör hela dagen! Så denna underbara dag slutade på bästa sätt.... Diskmskinen läckte vatten!! KUL!! Så nu står det tack vare Jocke ute på gräsmattan!! Så det blir att inhandla en ny, för jag har redan tröttnat på att diska för hand! Gårdagen spenderades oxå här hemma men nu hade Tuvas feber gått ner till 38,8.. Idag hoppas vi att den är borta!! Då har jag lovat henne en sväng på alv, får väl bli till eftermiddagen!!

Åhh vilket positivt inlägg detta blev!! Får nog skriva ett till!!!

Inga kommentarer: