onsdag 9 juli 2008

Besök!!

I helgen har vi haft besök från Halmstad, Martin, Mia, Ellen, Elon, "stora Axel" och Johan. Så i lördags var vi med dom på Alv, Jag och Tuva. Axel fick vara hemma med Lars och Johan.
Besökarna hann knappt åka hem på söndagen förrens Lill, Lars syster, ringde och frågade om dom fick komma och hälsa på!! Självklart sa vi!! Så på måndagen dök Lill, Jennifer, Nellie och Elias upp. Sen hade Eva och Noah passat på och följa med oxå!! Jätte trevligt! Så i igår var vi på alv från morgon till kväll..... Det var full fart mellan alla föreställningar! Vi hann nog se 8 olika teatrar. Sen stannade Nellie kvar här hon ska vara tills på fredag! Så Tuva märker vi knappt av!!
I söndags var även Fam Milton här en sväng. Dom skulle bara komma förbi och säga hej. Men det slutade med att vi åt pizza och sjöng singstar tills sent in på kvällen!!
Spontana besök är alltid trevligt!! Så det är bara att komma!!
Nu ska jag ta och lägga min dotter. Det har blivit sena kvällar innan. Men kan ju inte säga att det blir tidigt i kväll heller... Klockan är ju snart 9!! Men det är skönt nu när det är sommar att hon kan vara vaken lite längre...

Inga kommentarer: