måndag 15 september 2008

Att man alltid ska fastna vid datorn...!

Ja som sagt va så fastnade man här ikväll igen. Man tänker jag ska bara sitta en liten stund och vips så har det gått en timme. Har fixat lite med Friskis och Svettis hemsida. Det tar ju lite tid när man ska ladda upp bilder mm.

Annars är det rätt så lugnt. I helgen hade vi gatufest i kräfskivans tecken. Det var trevligt så det hoppas vi på blir en tradition. Nu var det ju inte direkt alla som deltog.... Utan det var det yngre gardet. Idag har vi varit hos Anna och ätit pannkakor. Anna lovade ju Tuva för längesedan att hon skulle få komma och äta pannkakor och glass! Så i dag var det dax! Sen tog vi en tur på stan för Tuva skulle klippa sig!

Nu är datumet för begravningen bestämt. Det blir fredagen den 3 oktober så det är ett tag dit. Så är det nån som vill ha ett par barn ett par timmar så är det bara att höra av sig.....
Efter begravningskaffet ska vi närmsta släktingarna till Loxbo Lantkök och äta som en liten avslutning på dagen. När vi ändå är alla samlade och som faster Ulla hade sagt att vi avslutar där allt "började". Sorgligt men sant.
Jag känner redan nu att det kommer bli en jobbig dag!! Men man får försöka ladda innan... Jag tycker det är jobbigt att vara ledsen bland folk känns mycket lättare hemma i sängen. Så om man gråter ett par kvällar innan så kanske tårarna är slut...... Det vore nåt. Nån som tror det funkar??

Nu är det dax att stänga ner burken för idag....,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallåååååå! Det heter väl ändå pangkakor?!?! eller????

Sen är du ju inte ensam om att vara ledsen en begravningsdag! Men visst är det jobbigt....men det är ju lättare när dagen är över!

Kramkram systeryster

Anonym sa...

goda pannkakor var det!!!!
shoppat järnet idag i linköping aldrig fel!!!!
kram anna