söndag 26 oktober 2008

Hemma igen!

Då har en vecka till snart tagit slut... En vecka som vi har haft fullt upp!
Kan börja med att meddela att bil lagningen kostade bara 13 500. Men nu har vi en ny turbo.... Whaow....

I onsdags kväll drog vi till Malmö för att bo på hotell. Vi åkte efter att Axel ätit gröt så vi var inte nere förrens klockan var 23. Så det var att väcka barnen som hade sovit hela vägen och packa oss in på ett hotellrum men det gick kanon bra. Axel fick lite välling sen sov han hela natten och Tuva somnade oxå nästan direkt. De var jätte duktiga! Tordagen spenderade Lars på kontoret och jag och barnen gick en sväng på stan innan vi drog vidare till Halmstad, där har vi varit hela helgen. Vi hann knappt komma innanför dörren förrens Tuva försvann iväg med faster och kusinerna för då var det dax för handboll!! På fredagen blev vi bjudna på lunch hos farmor, pannkakor stod det på menyn! Innan det hann vi med en sväng på stan! Sen var det dax för Elias att spela elgitarr och det ville ju Tuva hänga med på! Allt som kusinerna gör vill hon göra, så när vi är där märker vi bara av henne när det är dax att äta eller sova! Så det är full fart på henne.
På kvällen åkte jag en sväng till Friskis och Svettis och körde ett Core/Puls pass. Kul att testa på lite annat i andra föreningar! Sen blev det tacos!!

På lördagen förmiddagen åkte Tuva och jag en sväng till F&S igen denna gång var det dax för familjejympa! Väldigt trevligt!
Sen åkte vi Lorentz grav med blommor. I torsdags var det 4 år sedan han gick bort, tänk vad tiden går då låg Tuva i magen.
Sen åkte vi till Martin och Mia en sväng för att tjabba lite. Sen fick vi skynda oss hem för det var dax för oss tjejer att åka på fotboll. Nellie skulle spela cup i Laholm så hon och Jennifer hade åkt tidigare på dagen men nu var det dax för mig och Tuva och Lill att åka. Tanken var väl att bara stanna ett par matcher men det var ju så spännande för de var så duktiga! Men när klockan började närma sig halv 8 tyckte jag det var dax att åka hem så Tuva och jag tog bilen och åkte hem. På vägen hämtade vi pizza till killarna som var hemma. Nellies lag vann hela cupen GRATTIS!!!

Och idag innan vi åkte hem hann vi med ett besök hos Ea, Eva och Noah. Så det blev en fika där innan vi åkte vidare mot Hultsfred och me&I party hos Cissi! Men det får vi skriva om en annan gång!!

Som ni märker hinner vi med en del när vi är i Halmstad men tyvärr inte allt! Men tack för denna helg!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heeeej! Vilken underbar liten minisemester ni haft!!! Å jag undrar just vad ni och Martin & Mia tjabbade om ;) ;) Kraaaaaaaam från storasyster! Å de 4-benta kusinerna :)