söndag 25 maj 2008

Ett tag sen sist!!

Jah nu var det Söndag igen och en vecka till har gått!! Och det var länge sen det blev något skrivet! Men en kort resumé av veckan som varit. I onsdags var Olle Cissi och Karin här på besök och Axel fick paket. Jätte fina kläder!! TACK! Så vi satt på altanen och fikade lite och Tuva och Olle gungade på repstegen.



Tuva gungar nästan ur bild.....
Olle får hjälp av mamma.
Det är så lätt att glömma att han är
1 år yngre än Tuva, för dom är nästan
lika stor och han är så duktig på att prata.



I torsdags var i Västervik med Axel på efterkontroll och allt var bara bra!! Och i Fredags var Carina, Elias, Ronny och Julia här och fikade lite. Och lämnade paket, han blir bortskämd Axel.






För när pappa kom hem hade han med sig kläder från jobbet.






I Lördags var det invigning på banken i vimmerby och öppet hus på Arla. Så då begav vi oss in till staden för att kika men arla kunde vi lika gärna ha hoppat över för det var inget att se. På kvällen begav vi oss till fam Lind/Eklund för lite grillning. Det var trevligt, synd bara att det inte blir så ofta! Men det får vi ändra på!

Idag har vi tagit det lite lugnt, Lars har rensat i garaget och kollat på Formel 1 och jag har plockat med lite tvätt! Middagen intog vi på Wasa, pappa bjöd.

Nu ikväll badade Axel så då tog vi några bilder...
Storasyster hjälper till!!
En glad kille!

Tuva står och sjunger/läser för lillebror. Men jag vet inte hur man ska tolka vad han tycker om det... Han ser lite uttråkad ut!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Moster säger:
Vääääärldens bästa storasyster, det är Tuva det! Nu är det som tur är bara 4 dagar tills vi ses, jag längtar så jag tror jag blir tokig!!!
Massor med kramar!!!